Özal suikastçısını susturan telefon!

  • Ana Sayfa
  • Özal suikastçısını susturan telefon!
Özal suikastçısını susturan telefon!
Özal suikastçısı Kartal Demirağ, Taraf muhabiriyle konuştuğu sırada gelen bir telefon üzerine hemen bulunduğu yerden ayrıldı. Abone ol

Özal'a suikast girişiminde bulunan Kartal Demirağ'a ulaşan Taraf muhabiri tam sorulara başlamıştı ki, o esnada gelen esrarengiz bir telefon herşeyi altüst etti...

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal'ın açıklamaları ve Taraf'ın "Özal ohio seo suikastında Simavi'nin adı" manşetinin ardından harakete geçen Taraf muhabiri Mustafa Ünlü, Özal'a suikast girişiminde bulunan Kartal Demirağ'ın yaşadığı Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesine gitmek üzere yola koyuldu.

Hikayenin gerisini Mustafa Ünlü'nün kaleminden okuyalım:

Dazkırı İlçesi'ndeki haber kaynaklarıma ulaştım. Bana biraz beklememi, Demirağ'a ulaşıp röportaj talebimi ileteceklerini söylediler. Bir süre sonra Kartal Demirağ'ın röportaj talebini kabul ettiğini söyleyip beni Dazkırı'ya çağırdılar.

SİMAVİ KİM Kİ BANA EMİR VERSİN

Dazkırı'ya gittiğimde aracılık yapan kişilerin söylediği adrese gittim. Bir süre sonra Kartal Demirağ geldi. Yüzü çok gergindi. Sinirli olduğu her hareketinden belli oluyordu. "Elini fotoğrafı makinesine bile götürürsen iyi olmaz" dedi ve "Kimsin, kime çalışıyorsun" diye bağırdı.

Taraf muhabiri olduğumu söyleyip o günkü Erol Simavi manşetimize ilişkin konuşmak istediğimi söyledim. Bir anda sinirlendi. "Biz ülkücülükten gelmeyiz. Simavi kim ki bana talimat versin" diye bağırdı. Ben onu sakinleştirmeye çalışırken cep telefonundan aradılar. Hemen geleceğini söyleyip kalktı yanımdan.



Kategori : GÜNCEL