Silopi'de altyapı çalışmaları sürüyor

  • Ana Sayfa
  • Silopi'de altyapı çalışmaları sürüyor
Silopi'de altyapı çalışmaları sürüyor
Şırnak'ta Silopi Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında başlatılan altyapı çalışmaları sürüyor. Abone ol

Silopi'nin en önemli sorunları arasında yer alan altyapı sıkıntılarına öncelik veren Silopi Belediyesi, 3 ayrı noktada yağmur suyu drenaj çalışması yürütüyor.

Aynı zamanda altyapı çalışmaları tamamlanan caddelerde, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından önceden hazırlanan projeler doğrultusunda yol yenileme, kaldırım düzenleme çalışmaları hızla hayata geçi rhode island seo riliyor. İlçede altyapı yağmur suyu drenaj çalışmasında önemli mesafeler kat edildiğini belirten Belediye Başkanı Emin Toğurlu, sürdürülen çalışmalar nedeniyle yaşanan sıkıntıların yakın zamanda projelerin tamamlanmasıyla sona ereceğini ifade etti.

Silopi'nin sorunsuz bir ilçe olmasını sağlamak için çalıştıklarını anlatan Toğurlu, gelecek nesillere daha güzel bir Silopi bırakmak için alt ve üst yapı düzenlemelerini hızla hayata geçirdiklerini kaydetti. Başkan Toğurlu, şöyle devam etti:

"Silopi Belediyesi olarak ilçede dört bir yanında yoğun bir şekilde hizmetlerimiz sürüyor. Yeni yol açma genişletme, altyapı ve kaldırım düzenleme çalışmalarımız belli bir program doğrultusunda aralıksız devam ediyor. Ofis Mahallesi'nde yapılan altyapı çalışmaları 2 bin 500 metre Korige borularıyla döşeme çalışmaları yapıldı. Ş.Harun Boy Mahallesi çevresinde yapılan yol ve kaldırım çalışmasının ardından, Karşıyaka Mahallesi'nde benzer düzenlemeler yapılıyor. Bu çalışmalar sırasında yurttaşlarımıza geçici rahatsızlık verdiğimizin farkındayız. Ancak, çalışmaların tamamlanmasıyla çok daha modern ortamlarda yaşama imkanı bulmuş olacaklardır. Hizmete sunduğumuz diğer yatırımlarda olduğu gibi, bundan sonra hizmete sunacağımız yatırımlarımız da ümit ediyorum ki vatandaşlarımızın büyük takdirini toplayacaktır. Kendilerine çalışmalar sırasında gösterdikleri duyarlıktan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum."



Kategori : GÜNCEL