Bebeğini hastanelik eden anne konuştu

  • Ana Sayfa
  • Bebeğini hastanelik eden anne konuştu
Bebeğini hastanelik eden anne konuştu
8 aylık bebeğini döverek hastanelik ettiği iddia edilen anne konuştu. 25 yaşındaki anne, kendisini şu sözlerle savundu...Abone olAnkara'da oturan Oğuz Akiner (32), 2 yıl önce evlendiği eşi Altıngül Akiner (25) ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı.

Altıngül Akiner de 8 aylık olan oğlu Do michigan seo ruk Efehan’ı yanına alarak ailesinin oturduğu Silifke ilçesine döndü. Boşanma davası devam ederken Oğuz Akiner, 10 gün önce polise giderek oğluna şiddet uygulandığını söyledi.

Polis, Altıngül Akiner’in babası Ali Ç.’nin evine yüzünde morluklarla bulduğu bebeği hastaneye götürdü. Vücudunda kırıklar ve iç kanaması olduğu belirlenen bebek, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Doruk, önceki gün babasının isteği üzerine Ankara’ya Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

Polis, anne Altıngül Akiner’i ise gözaltına aldı. Çocuğuna şiddet uygulamadığını, bir kaç kez yere düştüğünü gözündeki morlukların da ondan kaynakladığını öne süren anne serbest bırakıldı.

Altıngül Akiner eşinin boşanma nedeniyle tazminat ve nafaka ödememek için böyle bir iftira attığını öne sürerek, "Eşim 2 yıllık evliliğimiz süresinde bana sürekli şiddet uyguladı. Ben çocuğumu darp edecek kadar zalim bir anne değilim" dedi.



Kategori : GÜNCEL