Beklenen tünel için düğmeye basıldı

  • Ana Sayfa
  • Beklenen tünel için düğmeye basıldı
Beklenen tünel için düğmeye basıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hanibal Tünel Geçişi'ne ilişkin projenin iptal edildiği yönündeki haberleri yalanladı.Abone ol

Gebze’ye yapılacak en önemli projelerden biri olan Hanibal Tünel Geçişi projesi için 2011 başında ihale yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’de yapacağı en önemli yatırımlard pennsylvania seo an biri olan Gebze Hanibal Tünel Geçişi için geri sayım başladı. Tamamlanmak üzere olan proje, en geç 2011 yılının başında ihale edilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmaları, Eskihisar sahili, Eski Çarşı ve Gebze arıtma tesisi projelerinin ardından bu kez Gebze Hanibal Tünel Geçişi projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Uygulama projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Sırada ihale var

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, uygulama projesinin iptaliyle ilgili iddiaların tümüyle yalan olduğunu kaydederek, projenin tamamlanmak üzere olduğunu, ihalesinin 2010 yılı sonu, en geç 2011 yılı başında yapılacağını belirtti. Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin projesini hazırladığı Gebze Hanibal Köprülü Kavşağı’nda çalışmalar sürüyor. Projenin 8 milyon liralık maliyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin imzaladığı protokol kapsamında tümüyle Gebze Center Alışveriş Merkezi’ni yapan Doğuş Grubu tarafından karşılanıyor.



Kategori : GÜNCEL