Hakkari'deki dehşeti Berivan'dan dinleyin

  • Ana Sayfa
  • Hakkari'deki dehşeti Berivan'dan dinleyin
Hakkari'deki dehşeti Berivan'dan dinleyin
Hakkari'deki mayınlı saldırıdan sağ kurtuldu... Ama annesini kaybetti... Küçük kız yaşadığı faciayı dehşet verici sözlerle anlattı...Abone ol

Hakkari'nin Geçitli köyü yolunda gerçekleşen mayınlı saldırıda paramparça olan araçta sağ kurtulan Berivan Dayan, ilk kez konuştu. Patlama ile herkesin araçtan fırladığını gördüğünü gözyaşları içi arkansas seo nde belirten  Berivan şimdi en küçüğü 2 yaşında olan 5 kardeşi ile birlikte hasta bir babayla hayatta kalmaya çalışacak.

Gözyaşları içinde olay anı ve sonrasını anlatan Berivan, patlamanın üzerinden 5 gün geçmesine rağmen yaşadığı korkuyu üzerinden atamadı. Berivan Dayan (12), hain saldırı sırasında annesi Semiha ve ninesi Cane ile birlikte aynı araçta Yüksekova'ya geliyordu. Patlamada annesini ve ninesini kaybeden Berivan, paramparça olan aracın arka koltuğun arkasında, iki ayağını kaybeden Zeynep Kurt ile birlikte bulunuyordu.

Olayda hiçbir yara almadan kurtulduğunu ancak dakikalarca kendisine gelmediğini ve kendisine gelmek için kendisini cimciklediğini söyleyen Berivan, patlama ile herkesin araçtan fırladığını gördüğünü gözyaşları içinde belirterek "Bizler arabayla köy yolundan gidiyorduk. Aniden bir patlama sesi geldi. Biz arabanın suya düştüğünü sandık.Arabadan fırladığım zaman annemi o halde gördüm. Annem 'Yardım et' diye bağırıyordu, ama yardım edemiyordum. Annemin bacağı kopmuştu.



Kategori : GÜNCEL