Orhan Baba İbo'yu dinledi

Orhan Baba İbo'yu dinledi
Arabesk müziğin Orhan Baba'sı Büyük Kulüp'ün kuruluşunun 128’nci yılını kutlama etkinliklerinde sahne alan İbrahim Tatıses'i dinledi.Abone ol

Aynı zamanda kulübün yeni üyelerinden de olan İbrahim Tatlıses, dün gece kulübün bahçesinde düzenlenen ve “Yaz’a Veda” adı verilen gecede sahne aldı.
Magazinkolik.com’un haberine göre, eski Devlet Bakanı Mehme google reklam t Ali Yılmaz’dan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’e, önde gelen işadamlarından Kadıköy Protokolü’ne kadar çok kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı gece, olabildiğince coşkulu geçti.

“Aranıza kattığınız için teşekkür ederim...”

Programın başlama saati olarak bildirilen 21.30’da sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, yaptığı konuşmada, “Sizleri çok seviyorum. Beni aranıza kattığınız için çok teşekkür ederim” dedi.

Orhan Gencebay’da vardı...

Gece tam anlamıyla ünlüler geçidiydi. İbrahim Tatlıses’in özel bir ilgi gösterdiği Gencebay, Tatlıses tarafından uzatılan mikrofona “Kardeşliğimiz sonsuza kadar sürsün” mesajı veren bir konuşma yaptı.

"İstanbul başka, Türkiye başka, Büyük Kulüp başka..."

Programında gördüğü yoğun ilgi karşısında sahnede kalma süresini uzatan İbrahim Tatlıses, “Bu gece burada sizlerle aynı havayı teneffüs etmiş olmaktan o kadar çok mutlu oldum ki, anlatamam. İstanbul başka, Türkiye başka, Büyük Kulüp başka... Her zaman hizmetinizde olmaktan onur duyarım” diyerek şarkılarını sonlandırdı..



Kategori : MAGAZİN