Taşlı sopalı içki baskını neden çıktı?

  • Ana Sayfa
  • Taşlı sopalı içki baskını neden çıktı?
Taşlı sopalı içki baskını neden çıktı?
İstanbul Valisi Mutlu, galeride çıkan ve 30 kişinin yaralanmasına neden olan olayın içki tartışmasına bağlanmaması gerektiğini söyledi.Abone ol

Açılış sırasında sokakta içki içildiği gerekçesiyle basıldığı iddia edilen galerideki 5 kişi hastanelik oldu. Yaralılardan ressam Nazım Hikmet Richard Dikbaş'ın başından yaralı olduğu belirtildi. Olayla ilgil new hampshire seo i başlatılan soruşturmada 7 kişi gözaltına alındı. İstanbul Valisi Mutlu ise olayın trafiğin aksamasından dolayı çıktığını kaydetti.

Firuzağa Mahallesi Boğazkesen Caddesi Hasanefendi İşmerkezi'nin 3. katında bulunan resim galerisi ile buraya 30 metre mesafede bulunan Kadirler Caddesi Numara 69'daki 4 katlı binanın giriş katındaki resim ve fotoğraf sergisinin, saat 19.00 sıralarında açılışı yapıldı. Galerinon ve Galeriouetlet adlı galerdeki açılışa yurt içi ve yurt dışından yüzlerce davetli katıldı.

Açılıştan kısa bir süre sonra, iddialara göre, daha önce de burada yapılan açılışlarda sokakta içki içilmesinden rahatsız olan mahalle sakinlerinden yaklaşık 30'u ellerinde sopalarla iki galeriyi de 15 dakika arayla bastı. Sergide bulunanları sopalarla darp eden saldırganlar daha sonra kendilerine karşı koyanların gözlerine biber gazı sıkarak kaçtı. Her iki galerinin de camları kırıldı.

7 kişi gözaltında

Olayın ardından başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 7 kişinin Karaköy Polis Karakolu'ndaik sorguları devam ediyor.



Kategori : GÜNCEL