Yalova Valiliği yardımlarını sürdürüyor

  • Ana Sayfa
  • Yalova Valiliği yardımlarını sürdürüyor
Yalova Valiliği yardımlarını sürdürüyor
Yalova Valisi Şahin, bu yıl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı vasıtasıyla toplam 950 yardıma muhtaç öğrenciye yardım yapılacağını belirtti.Abone ol

Yalova Valisi Dursun Ali Şahin, bu yıl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı vasıtasıyla toplam 950 yardıma muhtaç öğrenciye 51 bin 500 TL nakdi yardım yapıla turizm reklam cağını açıkladı.

Yalova Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı her yıl olduğu gibi bu sene de yardıma muhtaç öğrenci ve vatandaşlara yardımlarını sürdürecek. Vali Dursun Ali Şahin, bu yıl 950 öğrenciye nakdi yardım yapılacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca tespiti edilen, il merkezinde ve köylerde eğitim-öğretim gören 550 ilköğretim öğrencisine 27 bin 500 TL, 400 lise öğrencisine 24 bin TL olmak üzere toplam 950 öğrenciye 51 bin 500 TL’lik nakdi yardım yapılacak. Ramazan ayı dolayısıyla 68 aileden oluşan şehit yakını ve gazilerimize toplam 10 bin 200 TL’lik gıda yardımı ile 486 fakir ve yardıma muhtaç aileye toplam 48 bin 600.-TL’lik gıda yardımı dağıtımı devam etmektedir. Kış mevsiminin yaklaşması sebebiyle muhtaç 900 aileye birer ton kömür dağıtılacak. Yakacak için halen müracaatlar devam ediyor. Kömürler ailelerin adreslerine teslim edilecek” dedi.



Kategori : GÜNCEL