'Diyar'ı değiştiren karar

'Diyar'ı değiştiren karar
Kapalıçarşı dizisinde 'Diyar' karakterini canlandıran güzel oyuncu Aslı Tandoğan neden oyuncu oldunu şöyle açıkladı...Abone ol2002 yılında Antalya'dan İstanbul'a gelerek oyunculuğa başlayan ve 12 ayrı yapımda rol alan Tandoğan aslında bir müzik sanatçısı.
connecticut seo >
Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Arp bölümü mezunu olan Tandoğan, Antalya Senfoni Orkestrası'nda arp çalarken işini bırakıp, İstanbul'a geldiğini belirtti.

Güzel oyuncu şöyle konuştu: "Konservatuvar mezunuyum. Antalya Senfonisi'nde arp çalıyordum. Yaşam koşulları beni çok zorluyordu. Operada da senfonide de maaşla çok iyi bir yaşam sürmek, canının çektiği her şeyi alabilmek mümkün değil. Antalya'da evimin kirasını ödedikten sonra elime kalan parayla ay sonuna kadar her gün makarna yiyordum. Belli bir standartta yaşayan insanlara bakıp, "Daha iyisini hak ediyorum" diye düşünüyordum. Sonuçta o hayat şartlarına, her gün makarna yemeye dayanamadım ve kalkıp İstanbul'a geldim, oyunculuğa başladım. Çok şükür bugün bulunduğum noktadan memnunum."



Kategori : GÜNCEL