Çölaşan'ın cebinden yine irtica çıktı!

  • Ana Sayfa
  • Çölaşan'ın cebinden yine irtica çıktı!
Çölaşan'ın cebinden yine irtica çıktı!
Önce "evet"cileri hıyanetle suçladı ardından irticadan korktuğunu söyledi. İşte Çölaşan'ın açıklamaları;Abone ol

Referandumda "evet" oyu kullananlar için söylediği sözler nedeniyle tepkileri üzerine çeken Tansel Çölaşan, Türkiye'nin falına baktı, irticanın ayak seslerinden ürktüğünü söyledi. İşte Çölaşan'ın o tepki çeken sözleri ve bu sözler e-ticaret seo iyle ilgili değerlendirmesi;

Hatay’da yaptığı “Evet diyenler gaflet ve dalalet içinde” açıklamasının ardından Balçiçek Pamir'in sorularını cevaplayan Tansel Çölaşan, sözlerine açıklık getirdi. Çölaşan, haklarında çıkarılan söylentilerin aksine; eşi Emin Çölaşan’a haber kaynaklığı yapmadığını söyledi. Çölaşan “Hiçbir zaman minik kuş olmadım” dedi. Tansel Çölaşan “Bazı önemli davalarda karar çıktığında bile Emin’e söylemezdim” şeklinde konuştu.

"İRTİCANIN GELME İHTİMALİ VAR"

Tansel Çölaşan, Hatay’da yaptığı “Evet diyenler gaflet ve dalalet içinde” açıklamasına da açıklık getirdi. Bu sözlerle evet diyenlerin aslında neyi oyladıklarını bilmeden sandık başına gittiğini kastettiğini söyledi.

Çölaşan daha baskıcı bir rejimin altyapısının hazırlandığını iddia etti ve “80’lerden beri korkuyorum. İrticanın gelme ihtimali var” dedi.

Tansel Çölaşan, Danıştay saldırısının ardından söylediği ve daha sonra doğru olmadığı ortaya çıkan sözlerine de açıklık getirdi.

ÇÖLAŞAN'DAN HIYANET AÇIKLAMASI



Kategori : GÜNCEL