Ergenekon davasına Yeşil damgası

  • Ana Sayfa
  • Ergenekon davasına Yeşil damgası
Ergenekon davasına Yeşil damgası
Ergenekon davasında ifade veren Arslan'ın babası Yeşil'in sınıf arkadaşı çıktı. İşte o ilginç ifade;Abone ol

Birinci ''Ergenekon'' davasında tanık olarak dinlenen tutuklu sanık Alparslan Arslan'ın babası İdris Arslan, üye hakim Sedat Sami Haşıloğlu'nun sorusu üzerine, ''yeşil'' olarak bilinen Mahmut Yıldırım ile Elazığ İmam Hatip Lisesi'nden arkadaş olduğunu, Yıldırım'ı en son 1997'de gördüğünü söyledi.

İstanbul google remarketing 13. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada İdris Arslan savcıların sorularını yanıtlarken doğduğu köye yıllarca giremediğini belirterek, ''Doğu Perinçek'in ziyaret ettiği Abdullah Öcalan yüzünden'' dedi.

Başkan Şengün de ''O şahsı ziyaret etmeyen kalmadı'' diye konuştu.

PERİNÇEK'TEN ÖCALAN AÇIKLAMASI

Duruşmada savcıların İdris Arslan'a sorularını yöneltmesinin ardından sanıklar soru sordu. Tutuklu sanık İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İdris Arslan'a, İsmail Paker ismini kullanan İsmail Eksik ve eski savcı avukat Ertaç Giray ile oğlu Alparslan Arslan arasında bir ilişki olup olmadığını sordu. İdris Arslan da bu konuda bir bilgisi olmadığını söyledi.

Perinçek ardından Öcalan'ı ziyaret etmediğini, 2000'e Doğru Dergisi Genel Yayın Yönetmeni olarak diğer gazetelerin genel yayın yönetmenleri gibi röportaj yaptığını kaydetti.

Perinçek, röportajın dışında Abdullah Öcalan'ın ABD'nin eline düşmemesi için telkinde bulunmaya ve Türkiye vatanseverliği adına Öcalan'ın yanına gittiğini ifade ederek, Öcalan ile yaptığı görüşmenin hepsini sayfalarca yazdıklarını, bu görüşmeyle ilgili yazdığı kitabı da mahkemeye sunduğunu, röportaj sırasında çekilen bütün fotoğrafları da yayımladıklarını anlattı.

YEŞİL SINIF ARKADAŞI ÇIKTI



Kategori : GÜNCEL