Albay Çiçek Türkiye'den davacı

  • Ana Sayfa
  • Albay Çiçek Türkiye'den davacı
Albay Çiçek Türkiye'den davacı
Albay Dursun Çiçek, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurarak Türkiye'den 300 bin Euro manevi tazminat talep etti. Abone ol

Islak imzalı belge davasının tutuklu sanığı Albay Dursun Çiçek, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) başvurarak Türkiye'den 300 bin Euro manevi tazminat talep etti florida seo .

Çiçek, aleyhinde aylarca karalama ve peşinen kendisini suçlu ilan etme kampanyalarının düzenlenmesi sonucun oluşan mağduriyetinin bir nebze olsun giderilmesi amacıyla bu parayı istediğini belirtti.

Deniz Kurmay Albay Dursun Çiçek'in avukatları Celal Ülgen, Hüseyin Ersöz ve aynı zamanda kızı olan İrem Çiçek, AİHM'ye şikayet dilekçesini sundu. Dilekçede, "Çiçek tarafından hazırlandığı iddia edilen faili meçhul sahte "İrtica ile Mücadele Eylem Planı nasıl oluyor da onurlu ve şerefli bir insanın üç kez tutuklanmasına ve ömür boyu hapis talebi ile tutuklu yargılanmasına hukuki dayanak olabiliyor? Hukuk adına karar veren yargıçlar, akıl ve hukuk dışı komplolara niçin dur demiyor? Masum bir insanı aylarca tutuklayarak hukuk ve kamu vicdanını sızlatanların, mutlaka bunun bedelini hukuk ve insanlık adına ödemek zorunda kalacaklarını görmeleri gerekmiyor mu?" denildi.



Kategori : GÜNCEL