İstanbul Valisi bu olaya çok kızdı!

  • Ana Sayfa
  • İstanbul Valisi bu olaya çok kızdı!
İstanbul Valisi bu olaya çok kızdı!
İstanbul'da yeni eğitim yılı açılış törende uzayan protokol konuşmaları sırasında bir öğrenci baygınlık geçirdi. Abone ol

İstanbul'da yeni eğitim öğretim yılının resmi açılış töreni Esenler Ressam Şevket Dağ İlköğretim Okulu'nda yapıldı.Uzayan protokol konuşmalarını dinleyen öğrencilerden biri baygınlık geçirdi. Bayılan öğrenciye öğretmenler müdahale etti. Okul kapısında ambulans olduğu halde, baygınlık geçiren öğrencinin sandalyeye yatırılıp bekletil lowa seo mesine İstanbul Valisi Mutlu çok sert tepki gösterdi.

İstanbul'da yeni eğitim öğretim yılının resmi açılış töreni Esenler Ressam Şevket Dağ İlköğretim okulunda yapıldı.

Töreni İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız katıldı.

Tören başlamadan saatler önce, okul bahçesinde bekleyen ve uzayan protokol konuşmalarını dinleyen öğrencilerden biri baygınlık geçirdi. Bayılan öğrenciye öğretmenler müdahale etti. Okul kapısında ambulans beklediği halde, baygınlık geçiren öğrencinin sandalyeye yatırılıp bekletilmesine, konuşmasını kısa kesen İstanbul Valisi Mutlu müdahale etti. Görevlilere sert bir şekilde çıkışan Vali Mutlu, öğrencinin ambulansa götürülmesini istedi. Vali Mutlu ve Belediye Başkanı Topbaş, bayılan öğrenciye ambulansa kadar eşlik etti. Vali okula girmeyen ve ambulansta bekleyen sağlık görevlilerine de tepki gösterdi. Bayılan öğrencinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Korumalara tepki

Temsili olarak bir sınıfa giren protokol üyeleri, yaşanan izdiham yüzünden zor anlar yaşadı.

Dar olan sınıfın camlarının açılmasını isteyen Vali Mutlu, zaten kalabalık olan sınıfa korumalarının da girmesine tepki gösterdi. Vali Mutlu, yakın korumasına "senin ne işin var burada, dışarı çık diye " tepki gösterdi.

Boykot işe yaramadı



Kategori : GÜNCEL