Minikler okula gitmek istemeyince...

  • Ana Sayfa
  • Minikler okula gitmek istemeyince...
Minikler okula gitmek istemeyince...
Samsun'da yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla 260 bin öğrenci ders başı yaptı. Minik öğrenciler ise annelerine zor anlar yaşattı.Abone ol

Türkiye genelinde 2010-2011 eğitim öğretim döneminin başlaması ile birlikte Samsun'da 260 bin öğrenci yeni yıla merhaba dedi. Ana sınıfı colorado seo ile ilköğretim birinci sınıfa gidecek öğrencileri ikna etmede zorluk çeken veliler, çocukların yanlarından ayrılmayıp, sınıfı ve arkadaşlarını sevdirmeye çalıştı.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç, 2010-2011 eğitim ve öğretim yılının huzurlu, olaysız ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu. Samsun'da 37 bin öğrenci, ilk kez okul öncesi ve ilköğretimle tanıştığını, orta öğretimle birlikte bu yıl 260 bin öğrencinin ders başı yaptığını hatırlatan Koç, "Samsun ilinin eğitimdeki başarısının daha iyi seviyelere gelebilmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekiyor. Bu anlamda biz eğitim camiası olarak daha başarılı bir eğitim sezonu için geceli gündüzlü çalışacağız. Yarının büyükleri çocuklarımıza daha iyi bir eğitim imkanı sunmak için eksiklerimizi kısa sürüde tamamlayacağız" diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL