Bahçeli onlarla birlikte yürümeyi reddetti

  • Ana Sayfa
  • Bahçeli onlarla birlikte yürümeyi reddetti
Bahçeli onlarla birlikte yürümeyi reddetti
Siyasette gerilim Söğüt şenliklerine de yansıdı. MHP lideri Bahçeli protokolü protesto etti.Abone ol

AK Parti, MHP ve BBP'den önemli isimleri bir araya getiren Bilecik'teki, Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'nin 729'uncusuna MHP lideri Devlet Bahçeli'nin protokol protestosu damgasını vurdu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve BBP lideri Yalçın Topçu ile birlikte kortejin önünde yürümeyi reddeden Bahçeli, protokolde kendisine ayrılan yere de oturmadı. Balıkesir Valisi'nin new hampshire seo ısrarları da Bahçeli'yi vazgeçirmedi.

PROTESTO TOPÇU İÇİN Mİ?

MHP lideri Devlet Bahçeli, şenlikler boyunca protokolden ayrı durdu. Bahçeli'nin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la tokalaşması da ortamı ısıtmadı. Törende Başbakan Yardımcısı Arınç, Devlet Bakanı Faruk Çelik ve BBP lideri Yalçın Topçu ise hep yanyanaydı.

Arınç, yürüyüş öncesinde MHP Genel Başkanı Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Topçu ile tokalaştı. MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye poşu bağlandı. Bakanlar Bülent Arınç ve Faruk Çelik ile MHP Genel Başkanı Bahçeli ve beraberindekiler bir süre oluşturulan kortejin ön sıralarında yürüdü.

500 METRE GERİDEN YÜRÜDÜ

Bahçeli, daha sonra Arınç ve Çelik ile BBP Genel Başkanı Topçu'nun önde yürüdüğü kortejin 500 metre arkasında yürüyüşe devam etti. Arınç ve Bahçeli yürüyüşün sona erdiği stadın yanındaki Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ayrı ayrı ziyaret ederek burada dua etti.

SLOGANLARA İZİN VERİLMEDİ

Bahçeli'nin Yörük çadırlarından geçişi sırasında parti lehine slogan atmak isteyen kişiler, parti yetkililerince engellendi. Arınç ve yürüyüşe katılanlar daha sonra şenliğin yapılacağı stattaki yerlerini aldı

VALİ DE İKNA EDEMEDİ

Bahçeli, protokol tribününde kendisine ayrılan yere oturmadı. Bunun üzerine Bahçeli'nin yanına giden Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, kendisi için ayrılan yere oturmaya davet etti. Daveti reddeden Bahçeli, Arınç ve beraberindekilerin bulunduğu yerden uzak bir noktaya oturdu.



Kategori : POLİTİKA