Çocukların gözünden 'İstanbul'

  • Ana Sayfa
  • Çocukların gözünden 'İstanbul'
Çocukların gözünden 'İstanbul'
2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Çocuk Bakışlı İstanbul' adlı sergi açıldı.Abone ol

Çocukların, İstanbul'u konu alan ebru, arkelik tual, resim ve fotoğraf çekimlerinin izlenime sunulduğu ''Çocuk Bakışlı İstanbul'' resim ve fotoğraf sergisi açıldı.

2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, ''Çocuk B nebraska seo akışlı İstanbul'' resim ve fotoğraf sergisi Küçükçekmece Cennet Kültür Merkezinde gösterime sunuldu.

Serginin açılışını yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, geleceğin sanatçılarından gurur duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''2010 İstanbul Kültür Başkenti kapsamında yapılan ve bizim de desteklediğimiz bu sergiyi açmaktan mutluluk duyuyoruz. 7 ile 13 yaş arasında çocuklarımızın yaptığı bu çalışmaları görünce, geleceğin sanatçıları olacağından hiç kuşkum yok. Kültür ve sanat çalışmaları toplumun gelişimi açısından çok önemli. Bu tür faaliyetlerin de katılımların da daha fazla olmasını diliyorum.''

Hollanda ve Romanya yolcusu

Daha önce Kültür Üniversitesi Taksim Metrosu Sergi Alanında açılan sergi, Cennet Kültür Merkezindeki gösteriminin ardından Bakırköy İspirtohane Kültür Merkezinde açılacak, ardından da Romanya ve Hollanda'da izlenime sunulacak.

Bulgaristan, Rusya, Macaristan, Makedonya, Endonezya, Romanya, Gürcistan, Polonya ve Çinli çocukların eserlerinin de yer aldığı sergi, 22 Eylül 2010 Çarşamba gününe kadar gösterime açık olacak.



Kategori : GÜNCEL