Yalova'da yapı dekor fuarı açıldı

  • Ana Sayfa
  • Yalova'da yapı dekor fuarı açıldı
Yalova'da yapı dekor fuarı açıldı
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ve CYF Fuarcılık tarafından organize edilen, Yapı Dekor Fuarı ikinci kez kapılarını açtı.Abone ol

İnşaat malzemeleri, yapı yenileme, mobilya ve ev dekorasyonu alanındaki firmaları buluşturan Yapı Dekor Fuarı, Tigem arazisi üzerindeki fuar alanında düzenlenen törenle açıldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen fuara Yalova ve çevre illerden gelen 70 firma katılıyor. Fuarın açılış töreni öncesinde bir konuşma yapan YTSO Meclis Başka breast reduction turkey prices nı Mehmet Güler, "İnşaat sektörü Yalova'nın lokomotif sektörlerinden birisi oldu. Ancak deprem ve ardından TOKİ tarafından yapılan toplu konut projesi ile sektör ard arda darbe aldı. Daha yeni yeni kendisini toplamaya çalışıyor. Bu sektördeki gelişme beraberinde 200 alt ve yan kolun da canlanması ve istihdam oluşturması anlamına gelirken, sektörün darbe alması bu alanlarda istihdamın azalması demektir. Bu sektörün canlanması ve hareketlenmesi için yasalara uygun olarak kolaylıklar sağlanmalıdır" dedi.

Gürel'in ardından söz alan Yalova Belediye Başkan Vekili Cemil Aydın, Gürel'in 1/25.000'lik planlar konusundaki açıklamalarına destek vererek, "25 binlik planlar Yalova'nın geleceğidir. Bunu yanlış planlarsak geleceğe yansımaları da yanlış olur" dedi.

Yalova Valisi Dursun Ali Şahin ise konuşmasında, "Bir yerde fuarcılık varsa orada, gelişme ve yenilenme vardır. Yalova önümüzdeki günlerde çok güzel günler yaşayacak. 1/25.000'lik planların bir yerin geleceğini şekillendirdiğine bende katılıyorum. Yalova için bu denli büyük önemi olan bu planların geniş katılımla yapılması da önemlidir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından fuarın açılışını Yalova Valisi Dursun Ali Şahin, Yalova Belediye Başkan Vekili Cemil Aydın, YTSO Meclis Başkanı Mehmet Gürel birlikte yaptı. Açılış sonrasında fuarı gezen Vali Dursun stantlardaki firma yetkililerinden bilgiler aldı.



Kategori : GÜNCEL