Van'da park sorununa broşürlü çözüm

  • Ana Sayfa
  • Van'da park sorununa broşürlü çözüm
Van'da park sorununa broşürlü çözüm
Van Belediyesi, yaşanan park sıkıntısının çözülmesi için bastırdığı 10 bin adet broşürü dağıttı.Abone ol

Van Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kent içerisinde yaşanan park sorunları ve trafik konularında halkı bilgilendirmek için 10 bin el broşür dağıttı.

Broşürün ön kısmında "Yollar bizimse kurallar da bizimdir", "Trafik kurallarına saygı, insanlığa saygıdır" ve arizona seo "Trafik kültürü kanunlarla değil, saygıyla gelişir" sloganları ile hazırlanan broşürler, Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Veysel Can ve trafik ekipleri tarafından dağıtıldı.

Kent merkezinin büyük bir bölümüne broşür dağıtan Bozyiğit ve beraberindekiler, esnafları kurallar hakkında da uyardı. Daha sonra bir açıklama yapan Selim Bozyiğit, trafik kurallarına uymanın insana ve çevreye saygının göstergesi olduğunu belirterek, "Bu çalışmamız Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu projenin bir aşamasıdır. Bildiğiniz gibi şehir merkezinde araç yoğunluğu, park sorunu, ters yönde seyir sorunu gibi problemler var. Bu çerçevede yeni bir yapılanmayla çalışma başlattık. Arkadaşlarımızla birlikte hazırladığımız el ilanlarını dağıtıp ve sözlü olarak bilgilendirme çalışması yapıyoruz" dedi.

Şehir merkezindeki yeni yol ve kaldırım çalışmaları sonrası tek yönlü trafik akışını başlattıklarını aktaran Bozyiğit, "Buradaki hedef sağda park solda trafik akışını seyir halde rahatlatılmasıydı. Bu rahatlığın oluşması amacıyla bugün yaptığımız çalışma bunun birinci ayağıdır" diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL