Metro Turizm hedef büyüttü

Metro Turizm hedef büyüttü
Metro Turizm otobüsleri Türkiye içinde her gün toplam 1800 sefer yaparak yeni bir rekora imza attı.Abone ol

Metro Turizm Genel Müdür Yardımcısı Dinçer Yirmibeşcik, ''Büyük araç filomuz ve tam eğitimli kadromuzla Türkiye'de ulaşım sektöründe lider olmak istiyoruz'' dedi.

Yirmibeşcik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Metro Turizm'in 1992 yılından bu yana yurt genelinde 850 acente, 1250 otobüs, 40 dinlenme tesisi ve toplam 8 bin çalışanı ile ulaşım sektöründe hizmet ettiğini belirtti.

Türkiye genelinde toplam 79 ile aktarmasız olarak ulaşım sağladıklarını ifade eden Yirmibeşcik, ''Yurt dışında da Bulgaristan, Yunanistan, Gürcistan başta olmak üz mikro beton uygulama ere 4 ayrı ülkeye ulaşım hizmeti veriyoruz. Metro Turizm otobüsleri, Türkiye içinde her gün toplam 1800 sefer yapıyor. Her yıl yaklaşık olarak 15 milyon yolcu taşıyoruz'' diye konuştu.

Türkiye turizm ve ulaşım sektöründe, hizmet kalitesini ön planda ve hizmet çıtasını en üst düzeyde tutarak hizmet vermeye devam ettiklerini anlatan Yirmibeşcik, ''Büyük otobüs filomuz ve tam eğitimli kadromuzla Türkiye'de ulaşım sektöründe lider olmak istiyoruz'' dedi.

ÇORLU-İSTANBUL ARASINDA GÜNDE 30 SEFER YAPILIYOR

Yirmibeşcik, Çorlu-İstanbul arasında günde 30 sefer yapmaya başladıklarını ve birçok ile de aktarmasız ulaşım hizmeti sunduklarını bildirdi.

Çorlu'dan Ankara ve İzmir başta olmak üzere Trabzon, Adana, Bartın ve Kayseri'ye de aktarmasız olarak ulaşım sağladıklarını anlatan Yirmibeşcik, ''Araçlarımızda hizmet kalitesini ön planda tuttuğumuz için, sınırsız açık büfe içecek, internet bağlantısı, televizyon ve benzeri hizmetlerimiz de yolcularımıza tamamen ücretsiz olarak sunuluyor'' dedi.

KARA YOLU İLE YOLCULUK

Yirmibeşcik, ülkede her gün ağını daha da geliştiren demir yolları, deniz ve hava yollarına bakarak kara yolu ile ulaşımın en ekonomik ve güvenli yolculuk olduğunu iddia etti.

Türkiye'de her gün demir yolları ulaşım ağlarının geliştirildiğini, deniz yolları ve hava yolları ile ulaşımın da iyi durumda olduğunu anlatan Yirmibeşcik, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Dünya çapında büyük ve söz sahibi şirketlerin yapmış olduğu araştırmalar var. Bu araştırmalara göre, kara yolu ile ulaşım, demir ve hava yolları ile ulaşıma göre çok daha güvenli ve ekonomik. Bunun yanında kara yolu ile ulaşımda, bagaj sorunu yok. Hava yoluyla ulaşımda belirli bir kilonun üzerindeki bagaja da ücret yazılıyor. Ama kara yolunda böyle bir sorun olmuyor. Biz, karayolunu daha cazip kılmak adına İstanbul ve bir çok ilde ücretsiz servis araçlarımız ile her semte, her mahalleye yolcularımızı taşıyor ve büyük kısmını evlerine kadar teslim ediyoruz.''



Kategori : EKONOMİ