Erciş Belediyesi'ne araç takviyesi

  • Ana Sayfa
  • Erciş Belediyesi'ne araç takviyesi
Erciş Belediyesi'ne araç takviyesi
Başbakan Erdoğan tarafından Van'ın Erciş Belediyesi'ne temizlik işlerinde kullanılması amacıyla bir adet kapalı konteynır araç hediye edildi.Abone ol

Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci ise Fen İşleri Müdürlüğü'nün ihtiyacı olan tam donanımlı bir kuka aracı satın alarak belediyenin araç seo new york parkını zenginleştirdi.

Araçların hizmete alınması nedeniyle Erciş Belediye Başkanlığı önünde bir tören düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Fatih Çiftci, belediye meclis üyeleri, AK Parti Erciş İlçe Başkanı İbrahim Şahin ile çok sayıda vatandaş katıldı. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyelerine temizlik işlerinde kullanılması amacıyla bir adet kapalı konteynır aracı hediye ettiğini belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ilçe halkı adına şükranlarını sundu.

İlçeyi daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için aralıksız hizmet vermeye devam ettiklerini anlatan Çiftci, Konuşmanın ardından kurban kesildi. Daha sonra araçların kurdelesı Belediye Başkanı Fatih Çiftci ile AK Parti Erciş İlçe Başkanı İbrahim Şahin tarafından kesilerek alkışlar arasında hizmete alındı.



Kategori : GÜNCEL